Klipning af hæk, græsslåning, beskæring buske og planter

Damsgaard Have & Anlæg sørger for beskæring af buske, planter og træer, klipning af hæk, samt græsslåning i områderne Harlev, Tilst, Galten, Brabrand og Århus.

Græsslåning

Vi udfører græsklipning af små og mellem store arealer for virsomehder, boligforeninger og i private haver. Typisk vælger vores kunder at få en aftale om 16 – 20 eller 20 – 25 græsklipninger årligt med trimning af kanter 4 til 5 gange årligt.
Er græsplænen blevet overgroet af mos. Kan vi vertikalskære græsplænen, fjerne mosset samt efterså og gøde græsset.
Vi anlægger græsplæner, både ny såede eller med rullegræs, efter ønske.

Beskæring af planter, buske og træer

Har I brug for at få beskåret jeres buske og træer. Kan vi med en omhyggelig beskæring sikre at træer og buske får sunde vækst betingelser og former sig smukt.
Det er ikke en selvfølge, at havens planter udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Det kræver til tider hårdt arbejde i form af beskæring af træer og buske.
Med en omhyggelig beskæring sikrer I, at træer og buske får sunde vækstbetingelser og former sig smukt i mange år frem.
Vi tilbyder at tage grenaffald med os, når arbejdet er udført.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Klipning af hæk

Damsgaard have & anlæg er billige, rimelige og hurtige når hækken skal klippes. Vi klipper både for private og erhvers- og fællesarealer. Vi sørger for en hurtig og pæn klipning, og trænger den gamle hæk til at blive genoprettet, så klarer vi også det.
Vi tilbyder bortkørsel af grenaffald, kontakt os for at høre nærmere.
Vi udfører alle opgaver inden for slåning, beskæring og klipning af hæk til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.